Duhan
Stranica 1 / 8. • Share •
Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Duhan
Makedonci su posadili novu rekoltu duhana (tutun) a drzava jos nije isplatila lanski poticaj

Baki Mak- Broj postova: 81
God: 29
Zanimanje: govedarstvo
Registriran: 21.06.2009
0
Jucerasnje branje.Istukao je led i vjetar je potrgao listove, ali nije tako strasno.

Antonio_JD- Broj postova: 1329
God: 16
Registriran: 20.12.2009
9
duhan
neznam nisam još vidio to u polju zanima me kada se pojavljuju sjemenke na vrhu stabljike duhana ? koji su listovi prva klasa gornji ili donji ili se to poslije klasira'' ''?hvala na odgovoru slike su lijepe
AGRO- Broj postova: 15
Registriran: 06.09.2010
0
duhan
slika je lijepa neznam kada cvate duhan i kakvi su cvijetovi dali ima sjemenke i kada'?Antonio_JD je napisao/la:Jucerasnje branje.Istukao je led i vjetar je potrgao listove, ali nije tako strasno.
0
ovdje nema duhana zanima me da li ljudi koji proizvode duhan motaju cigarete od svog duhana za sebe ? da li smijem ja posaditi 10 ili 20 stabljika isklučivo za moju osobnu konzumaciju možda vi znate kakvi su zakoni
0
AGRO je napisao/la:ovdje nema duhana zanima me da li ljudi koji proizvode duhan motaju cigarete od svog duhana za sebe ? da li smijem ja posaditi 10 ili 20 stabljika isklučivo za moju osobnu konzumaciju možda vi znate kakvi su zakoni
Mislim da smiješ sadit duhan za svoje potrebe, ali mi proizvođači ne smijemo prodat taj duhan nikom osim firme s kojom imamo ugovor.
da li proizvođać dobije sjeme ili flance da li se nađe na kojoj stabljici zaostala sjemenka da se nabavi a ne prekrši zakon
0
Proizvođač dobiva sjeme od firme, e sad ako ti misliš sa stabljike pokupit sjeme ja mislim da je ono neplodno(neznam iz kojeg razloga to rade) ali ako baš želiš posadit za svoje potrebe neki proizvođači duhana prodaju flance (jer im je višak, nemaju dovoljno zemjišta) u pliticama znači 170-205 komada flanaca, a cjena je od 20kn pa na dalje za pliticu.
duhan
šta bi bilo to sjeme neplodno ? ja mislim ovako sjeme bi niknulo ,ali stabljika i listovi nebi bili razvijeni veliki kao što je to uobičajeno. neznam nisam probao htio bi probati ,ali nemam sjemenke kako "NABAVITI" sjemenke??
0
AGRO je napisao/la:šta bi bilo to sjeme neplodno ? ja mislim ovako sjeme bi niknulo ,ali stabljika i listovi nebi bili razvijeni veliki kao što je to uobičajeno. neznam nisam probao htio bi probati ,ali nemam sjemenke kako "NABAVITI" sjemenke??
Neplodno znači da sjeme uopče nebi niknulo.
A ako ti želiš kupit baš sjeme mi smo prije 10-ak godina (dok još nismo imali plastenike, dakle hidroponski uzgoj, sijali u leje) dobivali u vrečicama od mislim 10 grama, i sa tim možeš posijat i više nego za svoje potrebe, e sad neznam dal još koja firma prodaje te vrečice. Ali mežeš pitat u Hrvatskim Duhanima, ili Agroduhan Slatina, ugl. firme koje i otkupljuju duhan.
Stranica 1 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Similar topics» DUHAN (Nicotiana tabacum L.)
» Duhan
» sušara za duhan
» Prskalica za duhan - novitet - VIROEXPO 2011.
» Samohodne prskalice
» Duhan
» sušara za duhan
» Prskalica za duhan - novitet - VIROEXPO 2011.
» Samohodne prskalice
Stranica 1 / 8.