rolo preša
Stranica 1 / 7. • Share •
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
rolo preša
RAZMIŠLJAMO O KUPNJI NOVE ROLO PREŠE ODLUKA JE PALA DA TO BUDE VARIJABILNA PREŠA SAMO SE JOŠ NEMOŽEMO ODLUĆIT KOJU MARKU BI UZELI PA ZATO MOLIM ZA POMOĆ OVAJ FORUM ŠALJITE PREPORUKE ,SLIKE ,KARAKTERISTIKE ROLO PREŠA

BOŽIDAR- Broj postova: 1457
God: 39
Registriran: 17.08.2008
10
→→→: VIŠE -

Re: rolo preša
claas

tomica zetor- Broj postova: 456
God: 20
Registriran: 28.12.2008
4
→→→: VIŠE
Welger
Zezam se, a za kaj ti točno treba?
Zezam se, a za kaj ti točno treba?
Zvonimir- Broj postova: 2183
God: 47
Registriran: 14.03.2008
5
najbolje bale pravi velger, ali samo ako imaš odgovarajući traktor
deutz - najlakše za pogoniti
clas - zlatna sredina
krone - od polovnih ponajbolje
johndeere - obratiti pažnju na upravljačku jedinicu
--------------------------
ovo bi bio presjek "birtijskih" iskustava
clas - zlatna sredina

paor- Admin

- Broj postova: 3040
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
Registriran: 09.03.2008
41

Imamo traktor 95 konja (CASE) a baliramo sve sjenaže 500 bala, sjena isto oko 500 bala a slame minimalno 800 bala.
Vicon je bila jedna od užih opcija ali kada smo vidjeli da ima spojke na remenju a nema beskonaćno remenje odustali smo, sada je u dosta uskom krugu NEW HOLAND,još ćemo pogledati DEUTZ FAHR...
Na tržištu se nudi stvarno puno tipova preša da se je teško odlućiti svaka ona ima svoje prednosti i mane.
Vicon je bila jedna od užih opcija ali kada smo vidjeli da ima spojke na remenju a nema beskonaćno remenje odustali smo, sada je u dosta uskom krugu NEW HOLAND,još ćemo pogledati DEUTZ FAHR...
Na tržištu se nudi stvarno puno tipova preša da se je teško odlućiti svaka ona ima svoje prednosti i mane.

10

mogu ti rec da ni slucajno ne kupujes New Holland balirku( bar varijabilnu) jer ti jedan remen dodoje oko 7-8000kn jer je kolega trazio pa su mu toliko trazili jer su nesto siri nego na claasu i JD za koje su remenje dosta jeftinije, inace bili smo i u madjarskoj u nekom veliko NH servisu i ista je bila cijena a posto ide 6 remenja (bar na ovu njegovu) to bi doslo 6000e
paor je napisao/la:najbolje bale pravi velger, ali samo ako imaš odgovarajući traktor
Tu si jako pogriješio.
Krone balirke se najlakše tjeerraju.Vlasnik sam jedne tak da znam o čem pričam.Ima mi kolega jednu noviju DF i traktor od 100ks ju ima šta tjerat,a napravi lošiju balu od moje Krone...

hurli- Broj postova: 695
Registriran: 04.01.2009
11
Tu si jako pogriješio.
Krone balirke se najlakše tjeerraju.Vlasnik sam jedne tak da znam o čem pričam.Ima mi kolega jednu noviju DF i traktor od 100ks ju ima šta tjerat,a napravi lošiju balu od moje Krone...
ja mislim da to sve ovisi o masi koja se balira... Ja sam za Zetorom 60 ks i DF balirkom napravio pravo ljepe bale... Istina pred kraj malo je crnko iz auspuha al išo je...
najbolje bale pravi velger, ali samo ako imaš odgovarajući traktor
što se tu podrazumjeva odgovarajuči traktor??

zeko- Broj postova: 433
God: 24
Registriran: 12.01.2009
1
zeko je napisao/la:najbolje bale pravi velger, ali samo ako imaš odgovarajući traktor
što se tu podrazumjeva odgovarajuči traktor??
traktor s dovoljno snage
matija- Broj postova: 465
Registriran: 09.03.2008
0
deere power je napisao/la:mogu ti rec da ni slucajno ne kupujes New Holland balirku( bar varijabilnu) jer ti jedan remen dodoje oko 7-8000kn jer je kolega trazio pa su mu toliko trazili jer su nesto siri nego na claasu i JD za koje su remenje dosta jeftinije, inace bili smo i u madjarskoj u nekom veliko NH servisu i ista je bila cijena a posto ide 6 remenja (bar na ovu njegovu) to bi doslo 6000e
Mi sad imamo NEW HOLAND (Fiatagri) prešu i radimo sa njom i isto nam remeni stvaraju probleme ali popravci nisu toliko skupi novo remenje radi firma u Križevcu samo ih ne vulkaniziraju nego stave spojku i teraš dok se spojka ne podere.

10

pa tako i ovaj kolega moj radi samo on ima taj alat pa samo kupi spojnice i sam sastavi remen, taj alat su mu odmah prodali kad je kupi spojnice jer su znali da ce mu trebat , sad je kupio drugo remenje tako da bude sve jenako jer najveci razlog zasto pucaju je zato sto je jedno duze drugo malo krace i tako sad je to napravio i ide dobro nije jos ni jedan puko, nije kao original koje bi sigurno islo dugo bez problema ali je preskupo
rolo preša
mi imamo claas rolo balirku i jako smo zadovoljni s njom bio je neki veći kvar

ZEKSON- Broj postova: 813
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 09.07.2009
6
dali tko ima rolo presu claas na valjke

ZEKSON- Broj postova: 813
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 09.07.2009
6
Stranica 1 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Similar topics» Ugradivanje u rolo balirku da veze mrezom a ne spagom POMOC MOLIM
» rolo preša
» Rolo balirka riviere casalis rc 115
» Rolo bale - izuzimanje mase
» rolo balirka - omotanje špagom ili mrežom
» rolo preša
» Rolo balirka riviere casalis rc 115
» Rolo bale - izuzimanje mase
» rolo balirka - omotanje špagom ili mrežom
Stranica 1 / 7.