Buče (bundeve)

Stranica 17 / 17. Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Re: Buče (bundeve)

Postaj by mmestro7 on 26/10/2011, 21:26

Poštovani prijatelji,novi sam na forumu i u poljoprivredi.Kupio sam 4 hek
tara zemlje i odlučio posaditi bundevu golicu.Zašto?Prijatelji iz Slovenije s kojima radim neke druge poslove tražili su da otkupe ove godine košice bundevegolice za potrbe neke njihove uljare,ali ne samo zbog toga.
Ja sam iz Slavonije ,iz Vinkovaca i trebam svaku moguću informaciju o bundevama golicama: o sjemenu ,o cijeni sjemena ,o o potrbnoj obradi tla,o sakupljanju bundeva , o pranju , o sušenju,o otkupu o svemu.Napominjem da imam neku mehanizaciju i recimo riješeno sušenje(kompenzacija-tako da i za to bih trebao neku cijenu po kg.Puno hvala unaprijed,jer sam čitao sve posove od 2008,i ima strašno puno korisnih informacija osobito od domach i zvonimir h.

mmestro7

Broj postova: 1
Registriran: 26.10.2011
Like 0

[Vrh] Go down

bundeve vinkovci

Postaj by gabybucak on 8/1/2012, 23:03

mmestro7 je napisao/la:Poštovani prijatelji,novi sam na forumu i u poljoprivredi.Kupio sam 4 hek
tara zemlje i odlučio posaditi bundevu golicu.Zašto?Prijatelji iz Slovenije s kojima radim neke druge poslove tražili su da otkupe ove godine košice bundevegolice za potrbe neke njihove uljare,ali ne samo zbog toga.
Ja sam iz Slavonije ,iz Vinkovaca i trebam svaku moguću informaciju o bundevama golicama: o sjemenu ,o cijeni sjemena ,o o potrbnoj obradi tla,o sakupljanju bundeva , o pranju , o sušenju,o otkupu o svemu.Napominjem da imam neku mehanizaciju i recimo riješeno sušenje(kompenzacija-tako da i za to bih trebao neku cijenu po kg.Puno hvala unaprijed,jer sam čitao sve posove od 2008,i ima strašno puno korisnih informacija osobito od domach i zvonimir h.

Poštovani gdin mmestro7,
ja sam iz Vinkovaca i isto bih se željela baviti uzgojem bundeva. Kao i vas, mene zanima ta kultura kako uspijeva na našim područjima i sve ostale informacije. Hvala!

gabybucak

Registriran: 07.01.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by arsen on 22/3/2012, 09:32

jeli ko probao sa sjemenom opal -to je hibrid ........ako je kakve su karakteristike

arsen

Broj postova: 22
Registriran: 31.01.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by irvine156 on 27/3/2012, 12:47

arsen je napisao/la:jeli ko probao sa sjemenom opal -to je hibrid ........ako je kakve su karakteristike

...i mene interesira!

irvine156

Broj postova: 7
Registriran: 24.03.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by Balthassar on 20/5/2012, 21:58

Pozdrav!
Jel imate možda svi tu kakve informacije s čime pošpricati bundeve nakon kaj ih je mraz malo skuril?

Balthassar

Registriran: 20.05.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by arsen on 22/5/2012, 08:24

Balthassar je napisao/la:Pozdrav!
Jel imate možda svi tu kakve informacije s čime pošpricati bundeve nakon kaj ih je mraz malo skuril?

ako ih je malo skuril onda "drin"

arsen

Broj postova: 22
Registriran: 31.01.2012
Like 0

[Vrh] Go down

Postaj by branko on 22/5/2012, 11:17

irvine156 je napisao/la:
arsen je napisao/la:jeli ko probao sa sjemenom opal -to je hibrid ........ako je kakve su karakteristike

...i mene interesira!

ako je to ono iz austrije (cca 400 kn/kg) onda ga imaju kod mene trojica posijanog (dvojica uspješno a jedan je zahebo stvar) kad budem videl kak bude to izgledalo budem napisal kak su zadovoljni.

branko
Admin
Admin

Broj postova: 2546
God: 43
Lokacija: Lunjkovec (VZ zupanija) al sam podravec a ne zagorec NHF
Registriran: 09.03.2008
Like 17

http://www.farmphoto.com/fpv2/AuthorHistory.aspx?auth=frabrne

[Vrh] Go down

Stranica 17 / 17. Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]