Buče (bundeve)
Stranica 17 / 17. • Share •
Stranica 17 / 17. •
1 ... 10 ... 15, 16, 17
Re: Buče (bundeve)
Poštovani prijatelji,novi sam na forumu i u poljoprivredi.Kupio sam 4 hek
tara zemlje i odlučio posaditi bundevu golicu.Zašto?Prijatelji iz Slovenije s kojima radim neke druge poslove tražili su da otkupe ove godine košice bundevegolice za potrbe neke njihove uljare,ali ne samo zbog toga.
Ja sam iz Slavonije ,iz Vinkovaca i trebam svaku moguću informaciju o bundevama golicama: o sjemenu ,o cijeni sjemena ,o o potrbnoj obradi tla,o sakupljanju bundeva , o pranju , o sušenju,o otkupu o svemu.Napominjem da imam neku mehanizaciju i recimo riješeno sušenje(kompenzacija-tako da i za to bih trebao neku cijenu po kg.Puno hvala unaprijed,jer sam čitao sve posove od 2008,i ima strašno puno korisnih informacija osobito od domach i zvonimir h.
tara zemlje i odlučio posaditi bundevu golicu.Zašto?Prijatelji iz Slovenije s kojima radim neke druge poslove tražili su da otkupe ove godine košice bundevegolice za potrbe neke njihove uljare,ali ne samo zbog toga.
Ja sam iz Slavonije ,iz Vinkovaca i trebam svaku moguću informaciju o bundevama golicama: o sjemenu ,o cijeni sjemena ,o o potrbnoj obradi tla,o sakupljanju bundeva , o pranju , o sušenju,o otkupu o svemu.Napominjem da imam neku mehanizaciju i recimo riješeno sušenje(kompenzacija-tako da i za to bih trebao neku cijenu po kg.Puno hvala unaprijed,jer sam čitao sve posove od 2008,i ima strašno puno korisnih informacija osobito od domach i zvonimir h.
mmestro7- Broj postova: 1
Registriran: 26.10.2011
0
bundeve vinkovci
mmestro7 je napisao/la:Poštovani prijatelji,novi sam na forumu i u poljoprivredi.Kupio sam 4 hek
Poštovani gdin mmestro7,
ja sam iz Vinkovaca i isto bih se željela baviti uzgojem bundeva. Kao i vas, mene zanima ta kultura kako uspijeva na našim područjima i sve ostale informacije. Hvala!
gabybucak- Broj postova: 1
Registriran: 07.01.2012
0
jeli ko probao sa sjemenom opal -to je hibrid ........ako je kakve su karakteristike
arsen- Broj postova: 22
Registriran: 31.01.2012
0
arsen je napisao/la:jeli ko probao sa sjemenom opal -to je hibrid ........ako je kakve su karakteristike
...i mene interesira!
irvine156- Broj postova: 7
Registriran: 24.03.2012
0
Pozdrav!
Jel imate možda svi tu kakve informacije s čime pošpricati bundeve nakon kaj ih je mraz malo skuril?
Jel imate možda svi tu kakve informacije s čime pošpricati bundeve nakon kaj ih je mraz malo skuril?
Balthassar- Broj postova: 1
Registriran: 20.05.2012
0
Balthassar je napisao/la:Pozdrav!
ako ih je malo skuril onda "drin"
arsen- Broj postova: 22
Registriran: 31.01.2012
0
irvine156 je napisao/la:arsen je napisao/la:jeli ko probao sa sjemenom opal -to je hibrid ........ako je kakve su karakteristike
...i mene interesira!
ako je to ono iz austrije (cca 400 kn/kg) onda ga imaju kod mene trojica posijanog (dvojica uspješno a jedan je zahebo stvar) kad budem videl kak bude to izgledalo budem napisal kak su zadovoljni.
Stranica 17 / 17. •
1 ... 10 ... 15, 16, 17
Stranica 17 / 17.