Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Torpedo
Stranica 9 / 10. • Share •
Stranica 9 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
U pitanju je 90ka, a kako se resava problem ako je luft na toj osovini u pitanju. Jesi mislio u viljusci na onoj osovinici sto idu dve kuglice sa oprugama
worm- Broj postova: 27
Zanimanje: student
Registriran: 30.03.2010
0
worm je napisao/la:U pitanju je 90ka, a kako se resava problem ako je luft na toj osovini u pitanju. Jesi mislio u viljusci na onoj osovinici sto idu dve kuglice sa oprugama
Mislio je na kompletan snop zupčanika, luft se javlja ako su potrošeni ležajevi na tom snopu, nikakvo čudo ako to nije do sa dirano.

vedran_kc- Broj postova: 1710
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
15
Ili su potrošeni ležajevi ili je izbilo zeger osigurač koji drži košuljice ležajeva s prednje i zadnje strane

riverboy- Broj postova: 104
Zanimanje: Automehaničar
Registriran: 20.08.2011
3
Naravno treba provjerit i ukapčalice(krunaste čahure)da nisu poderani čoškovi ili polomljeni

riverboy- Broj postova: 104
Zanimanje: Automehaničar
Registriran: 20.08.2011
3
pozz dečki...imam jednu molbu za vas koji imate torpeda 9006...da mi poslikate što detaljnije getribu diferencijal i u kabini...ako nije problem...neznam dali znate al ja se bavim 3d modeliranjem pa bi htio nacrtat taj traktor što bolje za u farming simulator 2011...hvala vam unaprijed

deutzpower- Broj postova: 183
God: 18
Zanimanje: 'poljoprivrednik'
Registriran: 29.05.2011
6
Torpedo TD 90 06 A special, iz '83.g.

kabina

nadam se da je dovoljno slika

kabina

nadam se da je dovoljno slika

15
super izgleda
, jer ima sprovedeno grijanje ??
, jer ima sprovedeno grijanje ??
IVAN.14.- Broj postova: 915
Registriran: 16.02.2011
6
→→→: VIŠE
-

Ima, vidi se aluminijska cijev.

15
Ako mi mozete rec od ceg pasu ta crijeva za grijanje???
gelema1984- Broj postova: 55
Zanimanje: brodarac
Registriran: 10.03.2011
3
odeš u trgovinu autodjelova i pitas da ti da crijeva za grijanje fi (50)koji ti je potreban

markach- Broj postova: 199
God: 25
Zanimanje: meh.poljo.
Registriran: 11.10.2009
3
vedran_kc je napisao/la:Torpedo TD 90 06 A special, iz '83.g.
kabina
nadam se da je dovoljno slika![]()
hvala vedrane odlične su slike...ako možeš ikako detaljnije poslikat odozad hidraulik i poluge i getribu iz vana i odozdo...što više slika to će i model bit detaljniji...i ako mi možeš poslikat malo više prednji dio getribe tamo na spoju sa motorom i još mi uslikaj ručku od uključenja prednje vuče i kabinu iz vana...nadam se da nisam dosadan...da ima koji torpedo u imalo voznom stanju nebi vas tražo...hvala vam svima najbolji ste

6
gelema1984- Broj postova: 55
Zanimanje: brodarac
Registriran: 10.03.2011
3
deutzpower je napisao/la:vedran_kc je napisao/la:Torpedo TD 90 06 A special, iz '83.g.
kabina
hvala vedrane odlične su slike...ako možeš ikako detaljnije poslikat odozad hidraulik i poluge i getribu iz vana i odozdo...što više slika to će i model bit detaljniji...i ako mi možeš poslikat malo više prednji dio getribe tamo na spoju sa motorom i još mi uslikaj ručku od uključenja prednje vuče i kabinu iz vana...nadam se da nisam dosadan...da ima koji torpedo u imalo voznom stanju nebi vas tražo...hvala vam svima najbolji ste
Nemogu ti poslikati, žao mi je, taj traktor sa slike je prodan lani u svibnju, a trenutno nemam takvog Torpeda u kompletnom stanju za slikanje.

15
vedran_kc je napisao/la:deutzpower je napisao/la:vedran_kc je napisao/la:Torpedo TD 90 06 A special, iz '83.g.
kabina
Nemogu ti poslikati, žao mi je, taj traktor sa slike je prodan lani u svibnju, a trenutno nemam takvog Torpeda u kompletnom stanju za slikanje.
ništa...ni nemora bit kompletan još i bolje ako imaš rastavljenog možeš bolje prić nekim dijelovima...kao na primjer getriba koja mi treba jel sad tenutno nju crtam...pa mi ju lijepo poslikaj sa svake strane ako možeš i diferencijal i šunke ako možeš poslikaj...usput šteta što si prodao tako dobru mašinu...puno si uložio u nju i sad si ju morao prodati...nadam se da novog vlasnika dobro služi...poslužit će i getriba od torpeda 7506 jel su iste koliko se ja razumijem (a nerazumijem se baš u te jače, moja domena je 4506)
EDIT:
da vam pokažem koju sliku toga torpeda što sam radio pa vi sami procijenite jesam vrijedan slika ili nisam...samo da vam kažem da je 80% modela crtano napamet, a ostalih 20% po deutzu 4506 (kojeg imam u dvorištu)

nadam se da nisam previše dosadan
Zadnja promjena: deutzpower; 10/2/2012, 21:03; ukupno mijenjano 1 put.

6
Imam TD 75 rastavljenog, sutra ću baciti koju sliku.

15
Stranica 9 / 10. •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Similar topics» Torpedo TX/Td 75
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» torpedo 9006
» Dario987
» Torpedo td/tx 48
» Torpedo 9006 obnavljanje ( oživljavanje)
» torpedo 9006
» Dario987
» Torpedo td/tx 48
Poljoprivredni forum :: MEHANIZACIJA :: Traktori :: Torpedo
Stranica 9 / 10.