Prikolice
Stranica 2 / 45. • Share •
Stranica 2 / 45. •
1, 2, 3 ... 23 ... 45 
Re: Prikolice
i mi ovu zovemo gumica ta se najranije otvara i to je zadnja stanica kad ide se iz grada :P

kreso- Broj postova: 1998
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
24
→→→: VIŠE
Ova se nije nikad ni zatvarala, a isto je bila na autobusnom koldvoru 

Smiljan- Broj postova: 1994
Zanimanje: Staro gunđalo sa crnim rokovnikom
Registriran: 13.03.2008
2
Eh vidimi da me spominjete
... zadnja zmajevka je na prodaju, pa ako koga zanima.... (molim upite putem privatnih poruka)...
evo i moje kamionke

evo i moje kamionke

Mr. Nustemburg- Admin

- Broj postova: 814
Registriran: 09.03.2008
4
evo,naše prikolice od radio-kluba,napravljena za teren... Nekad je bila kombi..

Nekoliko je godina stajala u bašči jednog člana,a sad ju brat i prijatelj generalno preuređuju da opet može na teren..

Nekoliko je godina stajala u bašči jednog člana,a sad ju brat i prijatelj generalno preuređuju da opet može na teren..

abrkili- Broj postova: 1386
God: 24
Zanimanje: student veterinarske medicine
Registriran: 14.03.2008
11
→→→: VIŠE -

abrkili je napisao/la:evo,naše prikolice od radio-kluba,napravljena za teren... Nekad je bila kombi..![]()
kaj si i ti radio amater, ja sam bio do prije cca 10 g. sad sam ostal samo na teleprinteriji (to mi je profesija)
ovo je od kolege nekakva njemacka Diedam , pokazala se solidnom jedino malo preteske stranice

jedna kamionka (od istog mi kolege vlasnika gornje prikolice)

ovo je burazova muller-ica, 6 tonka ali ide i vise jer smo u njoj vozili i do 7,5 tona psenice

burazova nasicanka, nju je kupio prije dvije godine za 2700 kn

necakova pronar (ili mozda sipma) ali ju je malo zeznuo jer je na isti nacin kipal sljunak i trzal traktorom jer nije htio ici dolje pa je malo izvitoperena sasija

ide mali vlak

jedna kamionka (od istog mi kolege vlasnika gornje prikolice)

ovo je burazova muller-ica, 6 tonka ali ide i vise jer smo u njoj vozili i do 7,5 tona psenice

burazova nasicanka, nju je kupio prije dvije godine za 2700 kn

necakova pronar (ili mozda sipma) ali ju je malo zeznuo jer je na isti nacin kipal sljunak i trzal traktorom jer nije htio ici dolje pa je malo izvitoperena sasija

ide mali vlak

sve su z 10 a ne za pet!!!
ipak najviše mi se svidjela ona pronar!!! koliko joj je nosivost?
Tonxy je napisao/la:sve su z 10 a ne za pet!!!
6 tona , iste takve su ti i ove tri na zadnjoj slici
Evo i naših prikolica.
Ova je home made, stara skoro 40 god. Gume su 7.50-16", teška oko 600-tinjak kg, drvene konstrukcije. Da je kiper, nebi drugu tražili. Na njoj je 4T pijeska.

Ovo je "nova" pridošlica, kupljena prije par mjeseci. ETK410, 1983.g, gume 8.25-15"

Izgleda da nije baš previše radila

Ova je home made, stara skoro 40 god. Gume su 7.50-16", teška oko 600-tinjak kg, drvene konstrukcije. Da je kiper, nebi drugu tražili. Na njoj je 4T pijeska.

Ovo je "nova" pridošlica, kupljena prije par mjeseci. ETK410, 1983.g, gume 8.25-15"

Izgleda da nije baš previše radila

Zvonimir- Broj postova: 2183
God: 47
5
A čuj, treba ju rastaviti i odnova prebojati. Dodati i hidraulične kočnice, malo povisiti stranice, napraviti nogu, staviti široke gume...a onda bu i koštala k'o nova 
Zvonimir- Broj postova: 2183
God: 47
5
meni i ovako dobro izgleda!! samo da ona radi ono šta joj je dužnost i neka ispelje teret bez ikakvih puknuća!!
i sta će ti kočnice te ih imaš na traktoru!! u sporu i nizbrdo pomalo!
imam i ja jednu 4,5 t prikolicu i nema nikakvih kočnica na njoj!!
i sta će ti kočnice te ih imaš na traktoru!! u sporu i nizbrdo pomalo!
imam i ja jednu 4,5 t prikolicu i nema nikakvih kočnica na njoj!!
branko jel ono neki pneumatski elevator sto dize u silos i kolko li kosta

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
mladen je napisao/la:branko jel ono neki pneumatski elevator sto dize u silos i kolko li kosta
da to ti je ciklon ili ga mi onak iz fore zovemo "puhalin" jer puse ko sam vrag, odlican je ne samo za silos vec i za tavan i bilo gdje (ima posebni zavrsetak za tavan) da ne bilo kukuruza, psenice, zobi ili sto god vec po cijelom tavanu, tome je cijena bila 600 eura, ali imas manjih jednofaznih po 300 , 400 eura a bez cijevi i jeftinije pa samo onda napravis redukciju na cijevi od odvoda (110 plasticne) i sibas kud zelis. puno bolje rjesenje od puzeva jer s ovim mozes skretati, ici odmah okomito gore (ne bas odmah mislim da mora biti barem 3 metra ravno pa onda u zrak) i kak punis tavan, tako ga skracivas i nemas nikakvog posla samo na kraju malo poravnati. uglavnom fenomenalna stvar. buraz ga jos koristi i za propuhivanje silosa da mu se ne kvari kukuruz.
znasli kolki mu je kapacitet kolko mu treba naprimer da digne 10t kukuruza ,i kolko visoko moze dizat

mladen- Broj postova: 574
God: 28
Registriran: 19.03.2008
0
Stranica 2 / 45. •
1, 2, 3 ... 23 ... 45 
Similar topics» Prikolice
» - Gume za traktorske prikolice i cisterne -
» Mikser prikolice
» Prikolice Mutti Amos
» Prikolice za gnoj
» - Gume za traktorske prikolice i cisterne -