Cijena psenice 2009
Stranica 48 / 50. • Share •
Stranica 48 / 50. •
1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50 
Re: Cijena psenice 2009
Jeste možda gledali na HTV 1 onaj izvještaj sa prosvjeda i bilo je sučeljavanje sa onom idiotom(neznam kako bih ga nazvao) Stipanom Bilićem koji tvrdi da seljaci poklone pšenicu cijena kruha bi možda pala 50 lipa . Pa otkud mu obraza , znaći to je legalna pljačka hrvatskog naroda ! po tome bi građani trebali izaći na granice , a ne poljoprivrednici !

kreso- Broj postova: 1997
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
Registriran: 09.03.2008
22
→→→: VIŠE
da vidio sam...još on onako postavi retoričko pitanje: Kad bi cijena pšenice bila 0kn dali bi i kruh bio 0kuna? Negov odgovor je bio kao da bi kruh pao za možda nekih 50 lipa...stvarno čovjek nema stida a onome sto je prićao, lijepo su ga usutkali, nisu mu dali da zavrsi..govna pokvarena...sve ih treba na lomaču...

Kile- Broj postova: 796
God: 19
Zanimanje: Rudarsko geološko naftni fakultet u Zagrebu, smjer rudarstvo
Registriran: 13.02.2009
1
Taj "doktor" izjavio da seljaci zarađuju 35000 kn na 10 ha pšenice uz 20 sati rada

kreso- Broj postova: 1997
God: 31
Zanimanje: poljoprivrednik-radnik
22
Ljudi nisam to gledao ali i ja mislim ako bi žito dali đabe otkupljivačima kako bi cijena kruha ostala ista ... odnosno u prvi tren bi ga pojeftinili za malo da se smire strasti dok bi godinu dana kasnije bio i skuplji nego je danas . To je uvijek bilo tako .

pingo- Broj postova: 4920
1
Taj Stipan je plaćeni predstavnik (lobist) poslodavaca i taj svoj posao sasvim dobro odrađuje. Na njega u medijima nailazim već godinama i jedino što mogu reći je da je postao patološki mrzitelj stoke sitnog zuba, a posebno seljaka. Stoga, ili ga se klonite ili ga zapljujte ako možete, ja koristim svaku priliku...

paor- Admin

- Broj postova: 2834
God: 47
Zanimanje: poljoprivrednik
36
→→→: VIŠE -

Taj S je toliko zbunjen idiot da je zbunio sam sebe i nezna ni sam sto prica. Valjda lova radi svoje.

tomo_MF- Broj postova: 1118
Registriran: 03.06.2009
3
tomy je napisao/la:Taj S je toliko zbunjen idiot da je zbunio sam sebe i nezna ni sam sto prica. Valjda lova radi svoje.
Ma neboj se ti da je on zbunjen. Zna on jako dobro šta i za koga radi. Kako ga samo nije stid od Boga tako lagat narodu u oči? Slažem se da je kriza u državi ušla na sva moguća vrata, no to što oni rade u pekarskoj industriji to nema veze sa zdravim razumom. Dok god nam takvi idioti (druge riječi nemam) kroje sudbinu neće nam biti bolje. On je jedan obični bezobrazni mamlaz i sram nek ga bude. Lupat takve gluposti može samo neko iskvaren do srži. To si jedan stručnjak (što on nije) nesmije i nemože dozvoliti.
Kad ga je Pažur pitao da objasni kako je moguće da je kila brašna 70 i nešto lipa, a vekna (ne kila) kruha 7 kuna onda je dotični rekao: Pa najlakše je sad upirat prstom u tuđe dvorište!!!! Reče on kao da su veliki troškovi proizvodnje kruha. Pa koliki su to troškovi majku mu majčinu, koliki?! Od kile brašna izvuku 20-kifli X 2 kn= 40 kn. Alooo????? Kolika je tu dobit, KOLIKA!!??
Bećarina pusta- Broj postova: 3123
Registriran: 11.03.2008
13
Bećarino, nevalja ti račun: nigdje nisam (ovdje, u mojem okruženju) vidio kiflu po 2 kn, već po 2,50 ili 3kn.
Dakle, pojma ti nemaš koliko se na kiflama može zaraditi

Dakle, pojma ti nemaš koliko se na kiflama može zaraditi
Zvonimir- Broj postova: 2160
God: 46
Registriran: 14.03.2008
3
drage kolege čuo sam da su neki ljudi dobili poticaje za pšenicu onih 60% što je Čobi rekao da li je tko šta dobio?

jvuko159- Broj postova: 116
God: 24
Zanimanje: Tehničar cestovnog prometa
Registriran: 30.07.2009
0
Izgleda da je sjelo danas ,navodno u vukovarskoj zupaniji.
Nego bas sam sada gledao neke racune i prosle godine sam platio sjeme psenice:
3600kg 13500kn.
Dvije palete 3,66kn,a jednu 3,97kn.
Jbt nevjerojatno a sada za kilu psenice dobio 80lipa.
3600kg 13500kn.
dal ima neko na forumu ko je dobio 95lp?
kako vidim uglavnom smo svi 80 i manje pa me bas zanima jel ima i takvih koji su dobili 95 i dal im je placno uopste
kako vidim uglavnom smo svi 80 i manje pa me bas zanima jel ima i takvih koji su dobili 95 i dal im je placno uopste
codexnox je napisao/la:Izgleda da je sjelo danas ,navodno u vukovarskoj zupaniji.
3600kg 13500kn.
Jedan kolega mi radi na doradi sjemenske psenice i kaze kako su realne necistoce pri zaprimanju psenice 2-8 %, a kod nas na otkupu je bio prosjek 8%...
takodjer kaze da pri doradi sjemenske psenice otpada maksimalno 10%, ali to mora biti stvarno losa roba da toliko otpada...
pa sad vidite koliko su nas ogulili za sjeme, i onda smo mi nekonkurentni, pa tko bi bio konkurentan uz te cijene gnojiva i sjemena???

JOSIP FERGUSON- Broj postova: 1226
God: 29
Registriran: 10.03.2008
16
deere power je napisao/la:dal ima neko na forumu ko je dobio 95lp?
Tata kaže da je prodao po 95 lp.
deere power je napisao/la:dal ima neko na forumu ko je dobio 95lp?
Kod nas su svi dobili 95 lipa, u Podravki, tako da sam i ja dobio 95.
Za repicu smo dobili novce, za pšenicu će sad biti.

vedran_kc- Broj postova: 1627
God: 23
Zanimanje: poljoprivreda
Registriran: 10.03.2008
11
A koliko ste dobili za repicu koja cijena je bila ako se smije znati?

jvuko159- Broj postova: 116
God: 24
Zanimanje: Tehničar cestovnog prometa
Registriran: 30.07.2009
0
Stranica 48 / 50. •
1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50 
Similar topics» Cijena psenice 2009
» cijena pšenice 2012
» Cijena pšenice 2011g
» proizvodnja kukuruza sezona 2009.
» cijena sjemenske pšenice i ječma