ZMIJE
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 5 / 5. • Share •
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Re: ZMIJE
Bećarina pusta je napisao/la:Skoro sam ju isjeko trimerom. Jedva je otpuzala.
[You must be registered and logged in to see this image.]
šta ju nisi trimerom, meni se zmiej gade,da naiđem na takvu odma bi ju raskomado, brbrbrbr, naježim se dok ih vidim
To je od bećarine mezimica neka vidiš da je vodi u šetnju kroz kuruze da ljudi nevide...jel
...e bećarino sunce ti tvoje

Krx- Broj postova: 1194
God: 29
Registriran: 10.03.2008
10
[quote="filipkc"]jbt kak ovaj bebač se zajebava sa zmijom kak to roditelji mogu dopustit ja odma ak vidim tak nekaj kosilica ili flakserica i [You must be registered and logged in to see this link.]
[quote="kalčanka"]
ta slika tvojih ruku djelo?, kakva je to zmija ?
ja neki dan iskopo jednu iz zemlje dok sam sa zubačama sređivo krtičnjake po dvorištu, bila je svjetlo smeđa sa smeđom-crvenkastom cik-cak prugom po leđima ak netko zna kakva je to ..
filipkc je napisao/la:jbt kak ovaj bebač se zajebava sa zmijom kak to roditelji mogu dopustit ja odma ak vidim tak nekaj kosilica ili flakserica i [You must be registered and logged in to see this link.]
ja neki dan iskopo jednu iz zemlje dok sam sa zubačama sređivo krtičnjake po dvorištu, bila je svjetlo smeđa sa smeđom-crvenkastom cik-cak prugom po leđima ak netko zna kakva je to ..

imt533- Broj postova: 150
Registriran: 28.07.2011
0
Ovu je prošle godine u žetvi pšenice brat nagazio sa kombajnom:[img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img]

YTO Muratović- Broj postova: 685
Registriran: 07.11.2010
4
→→→: VIŠE -

imt533 je napisao/la:
jel ova prva ili druga
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] alt="" />
pa dobro, koja je to na kraju zmija? otrovnica?

mačor- Broj postova: 544
9
prva je smukulja, neotrovna a druga je riđovka, otrovna. ali ako ugrize odraslu zdravu osobu vjerojatno mu neće biti ništa ali ipak je bolje otići doktoru.
i vjerujem da znate da zmiju nemorate ubiti i nositi liječniku jer je protuotrov isti za naše ljutice, ali nadam se da neće nitko imati takvih problema.
ova od muratovića je poskok. i da bosanske riđovke imaju jači otrov hehe.
i vjerujem da znate da zmiju nemorate ubiti i nositi liječniku jer je protuotrov isti za naše ljutice, ali nadam se da neće nitko imati takvih problema.
ova od muratovića je poskok. i da bosanske riđovke imaju jači otrov hehe.
ova sa druge slike,sam kaj je bila manja i ova pruga poleđima je bila izraženija

imt533- Broj postova: 150
0
imt533 je napisao/la:ova sa druge slike,sam kaj je bila manja i ova pruga poleđima je bila izraženija
vjerojatno je riđovka, slična joj je crvenkrpica al ona obitava uglavnom uz obalu i planinski žutokruk al on je uglavnom po velebitu i dinari odnosno planinama također ljutica al nije toliko jak otrov
ja se malo razumijem u zmije (većinom iz dokumentaraca
) i znam razliku između otrovnih i neotrovnih zmija...pa ajde da podjelim to sa vama...možda neko i zna:
-otrovne zmoje imaju trokutaste glave i naglo im se tijelo sužuje u rep (kratak rep)
-neotrobne zmoje imaju više četvrtaste glave i tijelo im se dugo sužava u rep (dug rep)
) i znam razliku između otrovnih i neotrovnih zmija...pa ajde da podjelim to sa vama...možda neko i zna:-otrovne zmoje imaju trokutaste glave i naglo im se tijelo sužuje u rep (kratak rep)
-neotrobne zmoje imaju više četvrtaste glave i tijelo im se dugo sužava u rep (dug rep)

deutzpower- Broj postova: 183
God: 18
Zanimanje: 'poljoprivrednik'
Registriran: 29.05.2011
6

mačor- Broj postova: 544
9
deutz neznam baš jel to u potpunosti relevantno, jer i recimo bjelouška ima trokutastu glavu doduše ima i bjeluški sa više izduženom glavom
Stranica 5 / 5. •
1, 2, 3, 4, 5
Poljoprivredni forum :: OSTALO :: Ostalo
Stranica 5 / 5.